12 Yeni Otobüs Filoya Katıldı: İlk Sefer Yeşilyurtspor Taraftarına

16:43
  • 333

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ olarak toplu taşıma filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda filomuza 12 adet yeni nesil körüklü otobüs kazandırdık.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’in öncülüğünde hayata geçirilen bu yatırım ile ulaşım altyapımızı daha da güçlendiriyoruz.

Yeni araçlarımız ilk seferini, Malatya Yeşilyurtspor’umuzun bugünkü karşılaşması için gerçekleştirecek. 150 yolcu kapasiteli otobüslerimizle taraftarlarımızı maça ücretsiz olarak taşıyarak hem ulaşımda kolaylık sağlayacak hem de takımımıza desteğimizi göstereceğiz.

Maç heyecanının ardından ise bu güçlü takviyeyi İkizce hattımıza dahil ederek bölgedeki toplu taşıma hizmetimizi daha konforlu ve verimli hale getireceğiz.

MOTAŞ olarak şehrimize değer katan yatırımlarımıza devam ediyor, Malatya Yeşilyurtspor’umuza başarılar diliyoruz. Bu yeni araçlarımızın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770