BAŞKAN ER ŞOFÖRLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTU

09:14
  • 719

Başkan ER: “Helal lokma için helalinden çalışmalıyız”

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er, şoförlerimizle kahvaltıda bir araya geldi.

Otobüslerimizin hareket noktası olan Açık Oto Pazarında sabah saat beşte verilen kahvaltıda bir araya gelen Başkan Er, şoförlerin yaptığı işin zorluğundan ve kutsallığından bahsederek; yapılan işin büyük bir sabır gerektirdiğini belirtti.  Evlerimize huzur içerisinde gidebiliyorsak, çocuklarımıza helalinden bir lokma götürebiliyorsak en mutlu insanlar olduğumuzun altını çizen Başkan Er, araçların devletin bize verilen emanetleri olduğunu, titizlikle kullanmamız gerektiğini, kendi özel aracımızdan daha fazla esirgememiz gerektiğini söyledi.

“yolcuya karşı yumuşak yüzlü olun”

Esnafın velinimetinin müşteri olduğu sözünden hareketle kamu çalışanlarının da maaşlarını halkın verdiği vergilerden aldığını hatırlatarak; “sizin maaşlarınızı veren ne benim, ne genel müdürünüzdür. Sizin maaşlarınızı veren halkın ta kendisidir. Yani bizim ve sizin patronunuz kıymetli halkımızdır. Bu bilinçle hareket etmeliyiz. Onlara karşı daha hassas davranmalıyız. Unutmayın, sahada beni ve belediyeyi temsil eden sizlersiniz. Sizler belediyenin halkla buluşan yüzüsünüz. Halka karşı yüzünüz hep yumuşak olsun. Araçlarınızı da gözünüzden sakının. Onlar halkın size emanetleridir” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltıdan sonra önceden ısınmaları için çalıştırılan otobüs kervanı birer birer yola koyuldu.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770