Genel Müdürümüze Anlamlı Ziyaret

20:12
  • 218

Çamlıca Koleji Kurucu Müdürü Mustafa Sarıtaç, Genel Müdürümüz Mehmet Kayış’ı makamında ziyaret etti. 
 
Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Müdürümüz Kayış; “Mustafa Bey’e, yapmış oldukları hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir eğitimci olması hasebiyle yeni başlayan 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.
Çamlıca Koleji Kurucu Müdürü Mustafa Sarıtaç; “MOTAŞ Genel Müdürlüğü görevine yeni başlayan Mehmet Kayış beye hayırlı ve uğurlu olsun ziyaretinde bulunduk. Depremle yıkılan ve yeniden inşa edilen ilimizin toplu ulaşımı gibi zor bir kurumun başına gelen Genel Müdürümüzün işinin zor olduğunu ve yoğun bir mesai harcaması gerektiğini biliyoruz. Ancak tecrübesiyle hepsinin üstesinden geleceğinden eminiz. Kurduğu donanımlı ve tecrübeli ekibiyle şehrimizin toplu taşıma işini alnının akıyla yürüteceğine can-ı gönülden inanıyoruz. Başladığı bu meşakkatli yolculukta kendilerine ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770