HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

16:51
  • 423

Yeni dönemde birim müdürlerinin katılımıyla her hafta yapılacak toplantıların ilkini gerçekleştirdik.

Genel Müdürümüz Mehmet Kayış başkanlığında gerçekleştirdiğimiz toplantıda; toplu ulaşımla ilgili planlamalar ve yapılacak yeni uygulamalar istişare edildi.

Sıcak günlerin yaşandığı ilimizde elzem hale gelen araçların klima bakımlarının geldiği aşama hakkında bilgiler aktarılarak fabrika çıkışlı klimasız olan araçlara takılan klimaların soğutma performanslarının iyileştirilmesi için AR-GE çalışması önerildi.

Kurumumuza bağlı olarak hizmet veren Köy ve İlçe Garajları, Kamyon Garajı ve Açık Oto Pazarı ile ilgili yapılacak yenilikler, depremde hasar gören garaj esnafının taşınması için diğer garajlardan yer tahsisi görüşüldü.

Otobüslerin hatlarında yapılan güzergah değişiklikleri ile ilgili birim müdürlerine bilgiler verildi. Yapılan değişikliklerin yolculara etkisi ve memnuniyet oranı masaya yatırıldı.

Genel Müdürümüz Mehmet Kayış, yapılan her değişikliğin yolcu memnuniyeti gözetilerek yapılması, yapılan tüm planlamalarda yolcunun rızası öngörülerek hayata geçirilmesi gerektiği üzerinde durdu.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770