ÖNEMLİ DUYURU...

15:46
  • 325

Yolcu memnuniyetini gözeten kurumumuza gelen yolcu ve muhtar talepleri de değerlendirilerek bazı hatlarımızda rehabilitasyon çalışması yaptık. Bu kapsamda 19.10.2024 tarihinden itibaren bazı hatlarımızda ve güzergahları üzerinde değişiklikler yaptık.

2D Merkez-Bostanbaşı hattımızda güzergah değişikliğine gidilecektir.

Yeni hattımız; 2D Merkez-Karakavak-Bostanbaşı hattı olarak hizmet verecektir.

Hattımıza çalışan araçlarımız merkezden hareket ederek İnönü Caddesi’nden Büyükşehir Belediyesi yönünde ilerleyerek Şeker Fabrikası önünden Hava Lojmanları Kavşağı’ ndan Fahri Kayahan istikametine dönüp Karakavak Danişment Gazi Caddesini takip ederek Rönesans Konteyner Kent’in önünden Bostanbaşı ana yola çıkacak ve mevcut güzergahını takip edecektir. Araçlarımız dönüşte yine aynı güzergahı kullanacaktır.

 

18A Fahri Kayahan-Yeşilyurt hattımızda güzergah değişikliğine gidilecektir.

Yeni hattımız 18A Merkez Çilesiz-Tecde-Gedik-Hastane olarak hizmet verecektir.

18A aracımız, merkez duraktan hareket ederek İnönü Caddesi Büyükşehir Belediyesi yönünde ilerleyerek Şeker Fabrikası önünden Fahri Kayahan’a dönecek ve Nikah Sarayı’ndan sağa dönerek

Abdurrahman Gazi Caddesi’nden Kamelya Sokakta ilerleyerek Seyhan Semercioğlu ve Tecde ana yoldan Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne kadar ilerleyecektir. Aracımız dönüşte yine aynı güzergahı kullanacaktır.

 

150 Yakınca-Merkez hattımızda güzergah değişikliğine gidilecektir.

Yeni hattımız 150 Maliye-Adıyaman Yolu-Yakınca olarak hizmet verecektir.

Aracımız, Maliye durağından hareket ederek Eski Köy Garajı yönünü takip edip Şeker Fabrikası önünden ilerleyerek Yazıhan yol ayrımından Adıyaman Yoluna saparak Yakınca’dan Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne kadar ilerleyecektir. Aracımız dönüşte yine aynı güzergahı kullanacaktır.

 

153A Yeşilyurt-Gündüzbey hattı; 153A Maliye-İsmet Paşa-Gündüzbey ve 153B Maliye-Yüzakı-Gündüzbey olarak iki ayrı hatta hizmet verecektir.

153A Hattı eski güzergahı takip edecektir.

153B Hattına çalışan aracımız Maliye durağından hareket edip Eski Köy Garajı yönünde ilerleyerek Şeker Fabrikası önünden MAŞTİ’yi geçerek Yüzakı’ndan Tecde Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Yeşilyurt merkeze uğrayarak Gündüzbey’e kadar ilerleyecektir.  Aracımız dönüşte yine aynı güzergahı kullanacaktır.

 


Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770